Άλειμμα πράσινης ελιάς

Ένα πατέ φτιαγμένο από τις πιο πράσινες και ανώριμες ελιές της Ελλάδας, και extra παρθένο ελαιόλαδο. Η γεύση είναι έντονη και ξεχωριστή, ενώ η ελαφριά πικράδα συνδυάζεται αρμονικά με τα αρώματα της ελληνικής γης που ανακαλύπτει κανείς σε κάθε μπουκιά.
Μπορεί να συνοδεύσει από απλές μπρουσκέτες μέχρι ελιόψωμα, να ζωντανέψει σάλτσες ζυμαρικών, να απλωθεί πάνω σε κρεατικά ή ψάρια και να μείνει μαζί τους για όλο τους το ψήσιμο. Φυσικά, η ταπεινή καταγωγή της πράσινης ελιάς δεν την αφήνει παρά να έχει μόνο ένα ταίρι: την απλή και εξίσου ταπεινή ψίχα ενός αχνιστού ψωμιού.